Nyheder fra helhedsplanen

Nyheder

Nyheder_ikon.png

Læs byggemagasinet for juni

Læs om, hvordan afslutningen af byggeriet skal fejres, hvordan beboere har hjulpet til undervejs, og få et kig ind i en nabos gårdhavehus. Hent det seneste byggemagasin fra juni 2020 her.

Læs hele nyheden
Skærmbillede (3).png

VIDEO: Se renoveringen af gårdhusene fra A til Å

Gårdhusene er færdige, og hele forløbet kan du få indblik i gennem videoen her.

Læs hele nyheden
Nyheder_ikon.png

Læs byggeavisen fra marts

Læs om, hvordan du bedst vedligeholder materialerne i dit nye gårdhus, om de opdelte boliger, og se billeder fra din afdeling. Hent det seneste byggemagasin fra marts 2020 her.

Læs hele nyheden
6-vest_bovest_4.jpg

Byggeriet fortsætter uberørt af corona

Byggeriet i AB Vest er ind til videre ikke berørt af myndighedernes restriktioner i forbindelse med begrænsningen af coronasmitte. Læs seneste udmelding fra byggelederen her.

Læs hele nyheden
NYHEDER.png

Nyhedsbrev for januar

Der er gået endnu et år på byggepladsen. Hvad der startede som en bustur for to formænd resulterede i en større renovering af samtlige gårdhuse. Efter planen forventes byggeriet til foråret kun at have et år tilbage. Læs om det hele i nyhedsbrevet for januar 2020.

Læs hele nyheden
8560-Danskkabeltv.png

Nyt bredbånd og kabel-tv i AB Vest

I forbindelse med renoveringen i AB Vest er der blevet etableret et nyt antenneanlæg, som alle betaler til over huslejen.

Læs hele nyheden
DSC05023.jpg

Weekendarbejde - adgang til stier skal nås inden jul

Større mængder regnvand har medført, at gravearbejdet er forsinket. Weekenderne bliver inddraget til arbejde, for at nå at gøre adgang til stierne færdig inden jul. Varslingen bliver omdelt snarest.

Læs hele nyheden
Albertslund Vest - beboerrrådgiver Berit Djarling

Vil du spare en flytning?

Når renoveringen ruller i afdelingen, er det muligt at flytte direkte over i en renoveret bolig i samme afdeling. Ved at bliver permanent genhuset, vil nogle beboere kunne nøjes med én flytning.

Læs hele nyheden
Esktra. afdelingsmøde AB Vest 1.JPG

Skema B godkendt med stort flertal

Skema B blev godkendt for AB Vest til det ekstraordinære afdelingsmøde 12. september 2018.

Læs hele nyheden
DSC05015.jpg

Åbent hus i Hvedens Kvarter

Beboerne er velkommen til åbent hus i prøvehuset 26. april i Hvedens Kvarter 9E. Her er der også en rundvisning på byggepladsen, hvor beboerne kan opleve renoveringen tæt på.

Læs hele nyheden